Verwijder alle filters Filters

Zoekresultaten

Courts and Artificial Intelligence

  • Dory Reiling
  • ICT-recht
  • Artikel
  • publicatiedatum:

This article explores the use of artificial intelligence (AI) in courts of law. AI raises any number of questions for courts and judges. Importantly, what can AI do for the administration of...

lees meer

Lessen leren uit KEI

De redactie van het Tijdschift voor Internetrecht heeft auteur gevraagd een opiniestuk te schrijven over KEI. Zij heeft graag gehoor gegeven aan het verzoek. Er valt immers heel wat te leren van KEI.

lees meer

Over OpenRecht

OpenRecht is een initiatief van de rechtspraktijk en de rechtswetenschap. OpenRecht is een onafhankelijk publicatieplatform door en voor juristen uit wetenschap, praktijk en overheid. Juristen beheren het platform, juristen zitten in de redactie en juristen schrijven de artikelen , annotaties en commentaren.

Schrijven voor OpenRecht

Heeft u een idee voor een artikel, annotatie of wetscommentaar en wilt u dat idee voorleggen aan een van de redacties? Wilt u een nieuw artikel, annotatie of een wetscommentaar schrijven? Heeft u reeds een artikel, annotatie of wetscommentaar geschreven en wilt u dat ook via OpenRecht publiceren? Mailt u dan de bureauredactie: redactie@openrecht.nl.

Contact

p/a Jachthavenweg 121
1081 KM Amsterdam
i: openrecht.nl
i: stichtingopenrecht.nl
e: info@openrecht.nl