Verwijder alle filters Filters

Zoekresultaten

Zijn Bitcoins geld?

Het zal niet lang meer duren voor cryptogeld een geduchte concurrent is van de meer "wereldse" valuta, zonder dat de wereld daar nog banken en overheden voor nodig heeft. In dat licht is het dus...

lees meer

Onrechtmatige hinder

In deze bijdrage stelt de auteur een uitspraak van de Hoge Raad centraal, waarin is uitgemaakt dat het verkeren in een rechtmatige situatie, toch kan leiden tot het onrechtmatig toebrengen van hinder.

lees meer

Over OpenRecht

OpenRecht is een initiatief van de rechtspraktijk en de rechtswetenschap. OpenRecht is een onafhankelijk publicatieplatform door en voor juristen uit wetenschap, praktijk en overheid. Juristen beheren het platform, juristen zitten in de redactie en juristen schrijven de artikelen , annotaties en commentaren.

Schrijven voor OpenRecht

Heeft u een idee voor een artikel, annotatie of wetscommentaar en wilt u dat idee voorleggen aan een van de redacties? Wilt u een nieuw artikel, annotatie of een wetscommentaar schrijven? Heeft u reeds een artikel, annotatie of wetscommentaar geschreven en wilt u dat ook via OpenRecht publiceren? Mailt u dan de bureauredactie: redactie@openrecht.nl.

Contact

p/a Jachthavenweg 121
1081 KM Amsterdam
i: openrecht.nl
i: stichtingopenrecht.nl
e: info@openrecht.nl